Cíl

04.09.2015 10:43
Cíl
Naším cílem je charitativně pomoci dětem v Jižní Africe. A to nejen dětem ze sirotčince God's Golden Acre (GGA), ale také sirotkům z okolních vesnic, na které už v přeplněném sirotčinci nebylo místo. Chceme pdopořit organizaci GGA a děti, které jsou na jejich pomoci závislé, ale také následovat další organizace po celém světě (Anglie, Holandsko, Německo, USA, nyní i ČR), se kterými GGA spolupracuje. Jejich snaha měnit věci k lepšímu nejen v Africe, ale také v Evropě tím, že síří povědomí o chudobě a velmi nízké životní úrovni, je úžasná.
Děti, které měly to štěsti a dostaly se do sirotčince, je v součásné době kolem stovky. Tyto děti mají lásku, bezpečí, jídlo a hlavně budoucnost. Ty děti, které zůstaly ve vesnicích, jsou díky GGA zásobovány jednou měsíčně jídlem. Jedná se o téměř 600 sirotků, kteří se o sebe nemohou postarat sami a zajištění potravin a bezpečí je zde téměř nemožný úkol. Stovky dětí jsu ale každý den nuceny tento úkol splnit.
Sbírka Boty pro Afriku zahřeje místní děti nejen na nohou , ale hlavně na srdci. Může se zdát, že právě africké děti zahřátí nepotřebují, opak je ale pravdou. Sirotčinec leží v oblasti KwaZulu Natal, tedy v blízkosti hor a během dne zde dochází k obrovským teplotním rozdílům. Zakoupení bot patří stejně jako v Evropě, i v Africe, k největším položkám v rodinném rozpočtu. Ušetřené peníze tak může GGA použít například na zakoupení základních potravin.
 A proč pomoci jiným, vzdáleným dětem? Důvod je jednoduchý! My i oni jsme stejní. Všichni jsme lidé se srdcem...